Samenwerking? Emedianed - PowerOnline -Wekelijks radiosshow met Erik Beks

Ga naar de inhoud
SAMENWERKING!
Beste organisatie van beurzen, festivals, bijeenkomsten etc.

We zijn altijd zoek naar enkele tickets/kaarten voor één of meerdere van uw te organiseren events . Wij denken per event aan 4 tot 6 tickets.

Deze gaan we inzetten voor onze mediakanalen waarbij we uw te organiseren festival/event in ruil volledig gratis (online) groots onder de aandacht kunnen brengen van onze bezoekers, abonnees en luisteraars.

Bij het beschikbaar stellen van tickets kunnen we u volledig gratis het volgende aanbieden per event!

Emedianed (voorheen Uitnet) - https://www.emedianed.nl + www.emedianed.be

Bij de website Emedianed krijgt u automatisch een vermelding in de lijst met evenementen. U krijgt een eigen pagina (met foto’s, video’s en andere content) + grote voorpagina vermelding. Onderaan deze pagina kunnen kunnen bezoekers via een formulier reageren en kans maken op tickets. De winacties worden doorgeplaatst op diverse samenwerkingskanalen zoals forums, prijsvragenwebsites en diverse social media kanalen.

PowerOnline https://www.power-online.nl

Aandacht in het radioprogramma PowerOnline, elke donderdagavond tussen 20 en 22 uur via een aparte radio prijsvraag en de mogelijkheid tot een radio-interview. Dit programma is live te beluisteren op meer dan 70 radiostations in Nederland en België via FM, AM, DAB+ en Internetstreams.

Nieuwsbrief https://www.emedianieuwsbrief.nl

We versturen elke 1 a 2 weken een nieuwsbrief naar 15000 abonnees. Hierin komt ook een vermelding van uw evenement met linkverwijzing naar Uitnet en/of PowerOnline.

Ingesproken evenementen promo https://www.audiodienst.eu

We maken een kaal ingesproken radiopromo over uw evenement.
Deze promo wordt verspreid via Audiodienst.eu en regelmatig uitgezonden tussen de programma’s van meer dan 100 radiostations in Nederland en België. Heeft u een radiocommercial of al een ingesproken promo stuur ons deze op, op een aantal radiostations wordt deze dan ook kosteloos uitgezonden.

Social Media:

Regelmatig plaatsingen op onze gezamenlijke social media kanalen (Facebook, Twitter, Instagram).
Door de unieke samenwerking met meerdere radiostations heeft u dus een extra groot bereik.

Wat we vragen?

Alleen enkele tickets beschikbaar te stellen, er zijn dus geen verdere kosten verbonden aan de samenwerking. Alleen een reactie op deze mail is akkoord en wij regelen de rest.
Hier de lijst met events waar we eerder tickets voor hebben weggegeven: REFERENTIES

Ik zou heel graag de mogelijkheden Vernemen voor het starten van een kosteloze vermelding/winactie.

Als er vragen of nog toelichting wenst, mail ons gerust


Emedianed
PowerOnline is een productie van Erik Beks voor Emedianed
Terug naar de inhoud